Wij hadden iets te vieren!

Ons lid "Gommer" Lemmens werd in de lentemaand april 2016 90 jaar jong.

Gommer nam in 1955 de beslissing om lid te worden van de toen nog "Lierse Fotoclub" en is sindsdien een energiek, actief  lid met een sterke betrokkenheid bij het reilen en zeilen van onze Club.  En "we zullen het eens aan de Gommer vragen" is nog altijd een vaak gehoorde uitspraak.

Maar niet alleen aan onze Club heeft hij zijn hart verpand.

Ook bij Argus, de vereniging van Lierse stadsgidsen werd hij lid en hij kreeg zo de passie om toeristen door zijn geliefde Lier te gidsen goed te pakken.

Wij hadden dus echt een reden om deze bijzondere man te vieren en te danken voor zijn jarenlange inzet voor de beide verenigingen.

De contacten om dit te organiseren werden gelegd en al snel volgde de eerste vergadering.  Vrij snel werd het duidelijk dat wij voor onze Gommer een feestje moesten bouwen om hem eens in de bloemetjes te zetten.  Alles werd heel discreet op punt gesteld en zo konden wij Gommer echt verrassen.

Op 5 mei werd in "Den Bril"  dan een receptie gegeven.

Op deze avond waren leden van beide verenigingen en vrienden van Gommer  aanwezig. Enkele prominenten waren eveneens aanwezig waaronder Frank Boogaerts, burgemeester van de Stad Lier, Freddy Van Vlaenderen, voorzitter van het Centrum voor Beeldexpressie en Wardje de jongste telg van de Lierse reuzenfamilie.

De goesting van alle aanwezigen om er iets tof van te maken en de perfecte samenwerking tussen KLF en ARGUS hebben ervoor gezorgd dat het een geslaagde avond werd waarvan Gommer genoten heeft.

Het beeldverslag vindt u onder de rubriek "albums".